NEI, coach, Ellen Geschiere, Venray, Venlo, Horst, Boxmeer, Cuijk, Deurne, NLP, therapeut, psychotherapie, psycholoog, EE, bachbloesem remedie, meditatie, familieopstellinge, emotioneel evenwicht, EFT, reis naar binnen, chakra, bloesem remedie, Peter Toonen, 2012

++

 

'2012 de onthulling' lezing door Peter Toonen

Aquarius organiseerde op 3 november i.s.m. Peter Toonen een lezing over 2012. Peter Toonen, die in Nederland wordt gezien als de kenner van Maya kalenders en het '2012' fenomeen, komt met de laatste feiten over ´2012´, de einddatum van de kalenders van de Maya´s, Hopi´s, Amazone indianen, Zuidafrikaanse Zulu´s, Nieuwzeelandse Maori´s en de oude Egyptenaren(!). Dit is de tijd van de eindprofetieën van deze volkeren.

 

 

 

 

Peter Toonen laat zien wat er rond 21 december 2012 astronomisch gebeurt, hoe allerlei kleine en grote cycli dan synchroniseren (samenvallen in de tijd). Hij vergelijkt langlopende kalenders uit allerlei culturen met elkaar, alsmede de verhalen achter deze kalenders. Dan blijkt dat we nu letterlijk zijn aanbeland bij het ´het einde der tijden´, het einde van onze oude tijdsbeleving.

Zo wordt m.b.v. hun zeer precieze kalenders duidelijk dat de Maya's meer dan duizend jaar geleden voorspelden dat de huidige tijd er een zou worden waarin de mensheid zo materialistisch en technologisch zou worden dat we als vanzelf zouden gaan transformeren naar een nieuwe orde. Die tijd is nu.

De lezing
Het was een inspirerende avond waarbij velen geraakt werden door het enthousiasme waarmee Peter als een soort 'omgevallen boekenkast' in een rap tempo onorthodoxe zienswijzen poneerde en flink schudde aan ons geconditioneerde wereldbeeld.

Over Peter Toonen

Peter, coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. In de media wordt hij '2012-deskundige' genoemd. In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggend werk op het raakvlak van wetenschap en spiritualiteit. Zijn motto: 'Hou het simpel'. Maar ook: 'De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.'

 

Meer over Peter Toonen kunt u vinden op www.natuurlijketijd.nl.

 

 

 

Het klimaat wordt extremer, alles wordt extremer, en niet alleen op onze planeet, maar in ons gehele zonnestelsel(!)Dit uit zich bij ons op aarde ook in een milieucrisis en een monetaire en economische crisis, die een opmaat vormen voor een grote verandering, want crisis = herkansing.

Iedere eindtijd gaat vergezeld van de waarschuwing: “Hoedt u voor valse profeten.!” Zo wordt er gezegd dat de wereld niet vergaat in 2012...maar in 2220. En er is een Hollywood film in getiteld '2012' die we de overtreffende trap van alle rampenfilms kunnen noemen. Zal het echt zo erg zijn?

 

Lezing