NEI, coach, Ellen Geschiere, Venray, Venlo, Horst, Boxmeer, Cuijk, Deurne, NLP, therapeut, psychotherapie, psycholoog, EE, bachbloesem remedie, meditatie, familieopstellinge, emotioneel evenwicht, EFT, reis naar binnen, chakra, bloesem remedie

++

 

 

Emotioneel Evenwicht (EE)

Emotioneel Evenwicht wordt aangeboden in workshop of in individuele consulten. EE is uiterst effectief als uw last heeft van emoties die u belemmeren om optimaal in uw vel te zitten.

Emotioneel Evenwicht is een door Roy Martina ontwikkelde effectieve methode om op een gemakkelijke wijze emotioneel evenwicht te bereiken.

Emotioneel evenwicht is een staat van zijn, waarin je in allerlei situaties en onder alle omstandigheden in je eigen kracht kunt blijven. Je wordt niet door je omgeving be´nvloed, neemt reacties van anderen niet persoonlijk en zit lekker in je vel. Met behulp van deze methode kun je zelf snel en doeltreffend allerlei belemmerende emoties zoals boosheid, frustratie, stress en angst omzetten in plezier, geluk, innerlijke vrede en innerlijke rust.

Door het stimuleren van diverse acupressuurpunten op het lichaam worden de energiebanen vrij gemaakt van de belemmerende emoties zodat de energie weer optimaal kan gaan stromen. Deze techniek is eenvoudig aan te leren door iedereen. Door het regelmatig toepassen van de techniek is men in staat om hinderende emoties los te laten en weer in de eigen kracht terug te komen.

EE Workshop 2014 o.l.v. Ellen Geschiere

Locatie: Venray

Aanvang: op aanvraag

Voor aanmelding en informatie info@aquarius-praktijk.nl

 

 

EE workshop