NLP coach, Richard Geschiere, Venray, Eindhoven, Deurne, Venlo, Boxmeer, NLP mastercoaching, BYY, flow, veranderingsmanagement, change

++

 

 

Aura Reading

Ieder levend wezen bestaat uit energie; niet alleen het lichaam, maar ook gedachten, gevoelens, gedragspatronen en opgeslagen ervaringen zijn energie. Door op energetisch niveau contact te maken met dezelfde golflengte of trilling van jouw wezen, kunnen de boodschappen die jij in de vorm van energie uitzendt, worden opvangen en weergegeven. Dit heet het lezen van energie. Zowel de energie van de aura als van de chakra’s kan gelezen worden. Deze informatie wordt vervolgens op een heldere manier vertaald.
 
Met het lezen van de energie kijken we naar bijvoorbeeld: wat straal je uit; hoe zit je in je lichaam; wat is je levensloop en levenshouding; wat wil er verteld worden of wat heeft aandacht nodig? 
 
Voor iedereen die snel veel informatie over zichzelf wil krijgen is een reading een uitgelezen methode. Het bijzondere is dat gedurende de reading alleen die informatie zichtbaar wordt, die op dat moment voor jou van belang is.
 

 

 

aura reading