NLP coach, Richard Geschiere, Venray, Eindhoven, Deurne, Venlo, Boxmeer, NLP mastercoaching, BYY, flow, veranderingsmanagement, change

++

 

 

Wat is coaching?

Coaching is gericht op het ondersteunen van mensen - zowel privé als binnen organisaties - in het beter gaan functioneren om zo doelen en ambities te kunnen gaan verwezenlijken.

Het is een proces waarbij men zich steeds bewuster wordt van de huidige situatie, de doelen en ambities. Gedurende dit bewustwordingsproces wordt ook helder welke patronen, overtuigingen en omgevingsfactoren belemmerend werken in het bereiken van de gewenste doelen.

Met behulp van alle inzichten kan men zelf weer actief aan de slag om het pad van de gewenste situatie in te slaan en werkelijk tot verandering te komen.

NEI kan een waardevolle toevoeging in het proces zijn, om eventuele onbewuste patronen en overtuigingen op te sporen die het veranderingsproces in de weg kunnen staan.

Familieopstelling leidt tot inzicht in relaties met familieleden, vrienden of collega's welke een belemmering vormen voor groei of harmonie. In 1 op 1 sessies werkt u samen met de coach aan uw hulpvraag.

 

 
wat is coaching

 

 

 

' Het onderstaande script is om te voorkomen dat mensen tekst kopieren van de pagina. 'einde kopieerbeveiliging