Free counter and web stats

 

NLP coach, Richard Geschiere, Venray, Eindhoven, Deurne, Venlo, Boxmeer, NLP mastercoaching, BYY, flow, veranderingsmanagement, change

++

 

 

Referenties

"Op mentaal en emotioneel gebied was ik een wrak toen ik voor de eerste keer een sessie onderging. Ik was erg onzeker, had last van depressies en na een lange burn-out besloot ik dat hiervan genoeg had.

Dat ik NEI als behandeling gekozen heb kwam vooral omdat ik van de normale cognitieve therapie niet veel wijzer werd aangezien ik het rationeel allemaal kon benoemen en geen antidepressiva meer wilde slikken. Het probleem was dat ik niet bij mijn gevoel kon komen; ik was niet in staat de vinger op de zere plek te leggen. Dat veranderde allemaal met NEI.

Het prettige van NEI is dat je niet alles opnieuw hoeft te beleven of hoeft uit te leggen; via een vragenprotocol geeft jouw onderbewuste antwoorden d.m.v. een spiertest of biosensor. Het probleem dat als meest urgent wordt ervaren door jouw onderbewuste komt als eerste aan bod; ook dat geeft jouw lichaam zelf aan. NEI spoort belemmerende overtuigingen op, legt gedragspatronen bloot, maar ook waarom je in bepaalde situaties op een bepaalde manier reageert.  Maar nog belangrijker: NEI biedt oplossingen in de vorm van verschillende hulpmiddelen die voor jou op dat moment het beste zijn. Deze hulpmiddelen variren van het opzeggen van affirmaties, het masseren van bepaalde drukpunten tot het innemen van bijvoorbeeld bloesemremedies.

Maar net zoals elke therapie is ook NEI confronterend. Er wordt je echt een spiegel voorgehouden. Hierdoor wordt je gedwongen om over bepaalde zaken na te denken en om hieraan aan de slag te gaan Het meeste werk moet je toch zelf thuis doen. Na elke sessie, die gemiddeld genomen zon n keer in de 3 4 weken is, tuimelde ik een beetje naar beneden om er vervolgens weer sterker uit te komen.

Ik durf rustig te stellen dat deze behandeling mij enorm verandert en verrijkt heeft. Het heeft mijn visie op het leven voorgoed positief benvloed. Mijn blik is nu meer naar buiten gericht i.p.v. naar binnen wat voorheen altijd het geval was. Ik sta nu sterk en stevig in mijn schoenen en heb weer het volste vertrouwen in het leven n ik ben klachtenvrij. Ik leef nu vanuit mijn gevoel en voel me voor het eerst sinds zeer lange tijd weer heel.

De benadering van Ellen Geschiere heb ik altijd als zeer prettig ervaren; ze is een wijze vrouw die zeer toegewijd is in het welzijn van haar clinten. Dat merk je op allerlei manieren, maar vooral doordat je altijd bij haar kunt aankloppen voor advies in het geval het even tegenzit." (Renate)

"Ik heb de sessies met Ellen zeer bijzonder gevonden. In eerste instantie heb ik met haar contact gezocht omdat ik slaapproblemen had. Al jaren was een goede nachtrust een probleem voor mij. Na een aantal sessies met Ellen heb ik verrassend genoeg rust gekregen waardoor ik nu ook znder pillen goed slaap. Ik voel me sowieso een stuk rustiger in het leven staan. Ellen, hartelijk dank voor je fijne, persoonlijke begeleiding." (anoniem)